Aktiviteter

Planlagte løb i 2022

SOMS har planlagt afvikling af 3 løb i 2022:

Dahl Biler Rallytest

Den rallytest, som vi har måttet aflyse p.g.a. af COVID-19 i både 2020 og 2021 fik vi i år gennemført lørdag d. 26. marts.

Læs mere på løbets hjemmeside her…..


Classic Day 2022

Søndag den 10. april afviklede SOMS i samarbejde med LOMS i Lemvig den nordvestjyske afdeling af DASU’s landsdækkende kampagnedag for pålidelighedsløb for klassiske biler.

Som opfølgning på kampagnedagen køres der i løbet af forår og sommer en række lokale træningsløb, hvor alle interesserede kan deltage. Læs mere om løbene her…


4. afdeling af Yokohama Mesterskab Vest

I samarbejde med Lemvig og Omegns Motor Sport (LOMS) skal vi afvikle den 4. afdeling af Yokohama Mesterskabet (Rallyspecial). Løbet bliver kørt på en ny og udfordrende rundbane i Vinderups industrikvarter lørdag d. 24. september

Læs mere om Yokohama mesterskabet her…..


Som det er åbenlyst for enhver har vi været hårdt ramt i forhold til at kunne afvikle vore løb de seneste 2 sæsoner – først og fremmest på grund af COVID-19 og deraf følgende restriktioner.

Vi håber, som alle andre, at det bliver bedre i denne sæson hvor tingene forhåbentlig normaliserer så vi igen kan mødes om vor fælles interesse uden for mange restriktioner.

Facebookmail