Bjerrum Efterårsrally

Bjerrum Efterårsrally vel overstået

Struer & Omegns Motor Sport afviklede lørdag d. 14. oktober Bjerrum Efterårs Rally på en rundbane i Struers industrikvarter. Det var tredje år i træk at klubben tilbød klubrallykørere et løb sidst på sæsonen og i lighed med de tidligere år forløb arrangementet efter planen. I år havde 18 mandskaber fordelt på to klasser tilmeldt sig løbet. Løbets generelle vinder blev Kim Boisen / Jesper Petersen fra Broager, som i deres BMW M1 var hurtigst i alle 4 heat. De blev dog fulgt godt til dørs af Sebastian og Jonas Aagaard fra Hammel i en Renault Clio RS og Carsten Jensen / Nikolaj Christensen fra Holstebro i en Renault Clio R3T.

Disse tre mandskaber var alle placeret i klasse 7 for de største biler. Foto Lars BjerrumI den mindste klasse gjorde værten Lars Bjerrum sammen med sin co-driver Henning Kristensen rent bord og vandt i sin Ford Puma klassen foran Jens Kr. Jensen og Svend Aage Nielsen fra Holstebro i en Peugeot 106 og Brian Pedersen / Mikkel Foged Pedersen fra Kjellerup ligeledes i en Peugeot 106.

 

De samlede resultat fra løbet kan ses her…..

 

Løbsledelsen takker alle deltagere og håber at de har lyst at stille til start igen i 2018 hvor klubben har planer om at afvikle løbet igen efter samme koncept.

 

Via linket her kan du opleve hvordan prøven så ud set fra førersædet….

 

På gensyn næste år

 


RT2016_BjerrumBiler